Politica de livrare

1. Livrare 

Vânzatorul se obliga sa expedieze Bunurile în sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

În conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.vinieftin.ro se încadreaza în 3 zile  lucratoare din momentul confirmarii comenzii. În cazul în care Cumparatorul a optat pentru plata prin virament bancar, Vânzatorul se obliga sa livreze produsele comandate în 2 zile de la data la care au fost virati banii în contul specificat de Vânzator. În cazul neîndeplinirii acestei obligatii, Vânzatorul va returna suma în maxim 3 zile lucratoare în contul bancar al Cumparatorului, cu exceptia cazului în care Cumparatorul este de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin fax sau e-mail.

2. Transport – Ambalare

În afara de cazul în care este agreat de Vânzator si Cumparator diferit, Vânzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile în momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vânzatorul colaboreaza, Cumparator si/sau reprezentantul acestuia.

Vânzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si transmiterea documentelor însotitoare. Vânzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul României.

ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci când Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate în Comanda. În cazul în care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, va sesiza acest lucru Vânzatorului, care îi va livra în cel mai scurt timp posibil produsele solicitate.

RASPUNDERE

Vânzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de catre Vânzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare.

Vânzatorul va fi raspunzator în cazul în care subcontractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Scroll to Top

Ai peste 18 ani?